Locatie

Net zoals in 2014 en 2016 trekken we dit jaar naar Flanders Expo in Gent waar op dit moment ook de bis-beurs plaatsvindt. VIP parking is voorzien net voor deur. We ontvangen jullie graag in de Flex Meet. Aansluitend kan je de beurs bezoeken.
Adres

Flanders Expo
Maaltekouter 1
9051 Gent

Parking

Gratis VIP parking voorzien.


Over Livios

Livios is het grootste bouwplatform voor (ver)bouwers en klussers met meer dan 650.000 unieke bezoekers per maand. Een kwalitatieve, onafhankelijke redactie aangevuld met gratis diensten, zoals een wekelijkse nieuwsbrief, vormt de ideale mix voor een optimaal verloop van het (ver)bouwproject. Meer weten over wat Livios voor jouw merk kan betekenen? Bezoek onze website.

 

 

Over Verstandig Bouwen

Verstandig Bouwen en Renoveren is al meer dan 25 jaar een rots in de branding voor duizenden bouwers en verbouwers. Het gratis boek van meer dan 300 pagina's wil (ver)bouwers zo objectief en juist mogelijk informeren over het volledige (ver)bouwproces. Met gratis magazines helpen we ook kleine renoveerders op weg. Benieuwd hoe Verstandig Bouwen jou kan helpen? Kom meer te weten op onze website.