Schrijf je nu in

De plaatsen zijn beperkt! Reserveer vandaag nog jouw zitplaats. Omwille van het specifieke karakter van de presentaties organiseren we dit event uitsluitend voor marketeers in de bouwsector.

Naam *
Voornaam *
Bedrijf *
Functie *
E-mail *
Telefoon/GSM *
Deelname lunch *
Het event is gratis maar we rekenen een "no show fee" aan van 50 euro als je niet aanwezig bent zonder voorafgaande waarschuwing (per e-mail of telefoon ten laatste 48 uur voor het event). Door je in te schrijven, verklaar je je akkoord met deze voorwaarden.*

 

Goed om weten


  1. Donderdag 11 oktober 2018
  2. Flanders Expo Gent
  3. Welkom vanaf 8u00 voor koffie, ontbijt en de krant
  4. Eerste spreker start stipt om 10u
  5. Walk & talk met lunch rond 12u30


Contact

Joris Vanderbeuken
Business Development Livios | Verstandig Bouwen

  1. joris(at)livios.be
  2. 0473/ 79 03 12

Over Livios

Livios is het grootste bouwplatform voor (ver)bouwers en klussers met meer dan 650.000 unieke bezoekers per maand. Een kwalitatieve, onafhankelijke redactie aangevuld met gratis diensten, zoals een wekelijkse nieuwsbrief, vormt de ideale mix voor een optimaal verloop van het (ver)bouwproject. Meer weten over wat Livios voor jouw merk kan betekenen? Bezoek onze website.

 

 

Over Verstandig Bouwen

Verstandig Bouwen en Renoveren is al meer dan 25 jaar een rots in de branding voor duizenden bouwers en verbouwers. Het gratis boek van meer dan 300 pagina's wil (ver)bouwers zo objectief en juist mogelijk informeren over het volledige (ver)bouwproces. Met gratis magazines helpen we ook kleine renoveerders op weg. Benieuwd hoe Verstandig Bouwen jou kan helpen? Kom meer te weten op onze website.